Garderobe Check

Weer verliefd op je eigen garderobe

Je hebt een kast vol kleding, maar vaak geen idee wat je moet aantrekken. Dat kan beter! Hoe fijn is het als je garderobe weer helemaal up to date is zonder te hoeven shoppen? Dat je met jouw eigen items nieuwe combinaties kunt maken. Dat je kast opgeruimd en overzichtelijk is en geen kleding meer bevat die niet bij je past. Dit pakket is bedoeld voor jou. Je wordt weer blij van wat er in jouw kast hangt!

Je kast een make-over en jij een nieuwe look

Ik kom bij jou thuis en samen bespreken we je wensen met betrekking tot het uitpluizen en opruimen van jouw kast. We nemen ook jouw persoonlijke stijl door en kijken naar wat jij graag draagt en wilt uitstralen. Het is fijn om bijvoorbeeld in het voorjaar, of de herfst je kast op te ruimen en klaar te maken voor het nieuwe seizoen. 

Vervolgens gaan we aan de slag! We bekijken je huidige garderobe en ik maak op basis van jouw favoriete items nieuwe, frisse combinaties. Je krijgt hierdoor nieuwe inzichten welke items je goed met elkaar kunt combineren en welke items je eventueel nog mist. Kleding die je de komende maanden niet zal dragen (of zelfs helemaal niet meer) bergen we op. Van alle nieuwe combinaties maak ik foto’s voor jouw persoonlijke lookbook. Hierin deel ik ook tips en tricks om met jouw sets steeds weer anders voor de dag te komen. 

Tot slot delen we samen je kast in op basis van stijlen en kleuren zodat je overzicht hebt en je met plezier de sets uit je kast haalt. Het blijft dus niet bij plannen maken, maar aan het einde van onze afspraak heb je een opgeruimde kast vol kleding die je werkelijk draagt. Daarna krijg je binnen een week na onze afspraak de inloggegevens van jouw online MyStyle pagina met daarin jouw persoonlijke lookbook.

Mocht je ook samen met mij willen shoppen om jouw garderobe optimaal aan te vullen kijk dan op de pagina Personal Shopping. Kies je voor beide pakketten dan krijgt 10% korting over de totale boeking.

Garderobe Check

Kennismaking
Mix & match
Shopping list
Online MyStyle pagina

Totale duur 4,5 uur
€275
Incl. btw en reiskosten tot 25 km

Overige pakketten

Personal Styling  ›

Personal Shopping  ›

Service op maat  ›

Wil je een afspraak maken, of meer weten over dit pakket?