Over mij

Hi! Ik ben Lisa Jane. Samen met mijn vriend en onze twee kids woon ik in Vinkeveen, lekker centraal tussen Utrecht en Amsterdam. Als klein meisje had ik al een voorliefde voor mode en ik maak nog altijd tijd vrij om goed voor de dag te komen. Voor mij is dat een manier om te uiten wie ik ben en waar ik voor sta.

Na ruim 15 jaar ervaring in de (Sales)modewereld ben ik begonnen als stylist. Tijdens mijn werk geniet ik van de interactie met mensen en de energie die ontstaat. Ik gebruik mijn creativiteit, gevoel voor stijl en trends tijdens het vinden en ontwikkelen van jouw eigen stijl, zodat ook jij stralend en zelfverzekerd door het leven (en je kledingkast) gaat.

Mijn benadering is open. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij en in de kleding die we uitzoeken. Je eigen stijl ontdekken is vaak een kwestie van proberen en reflecteren, in plaats van kiezen voor veilig en weer hetzelfde. Een kleur- of figuuranalyse helpt je daar zeker bij. We kunnen de aanvraag helemaal aanpassen naar jouw wensen, zodat je een op maat gemaakte sessie krijgt.

Bij mij sta jij met jouw wensen centraal. Bel of mail gerust als je een vraag hebt, of maak direct een afspraak. Benieuwd wat mij naast het werk allemaal bezighoud? Volg me op mijn privé Insta: @lisajaned

Liefs, Lisa Jane Diepeveen

Wil je een afspraak maken, of meer weten over mijn diensten?