Personal Shopping

Frisse wind: samen shoppen voor echt goede outfits

Ben je aangekomen, of juist afgevallen en vind je shoppen met je nieuwe figuur lastig? Is je kind al een jaar (of ouder…) en loop je als vrouw nog in je zwangerschapsjeans? Of zoek je een outfit voor een bruiloft, of een hele garderobe voor een nieuwe functie, maar weet je niet goed waar te beginnen? Waarvoor het ook is, ik help je als ervaren professioneel shopper graag verder. 

In een lekker tempo gaan we op zoek naar wat jou het beste staat en waarin jij je prettig voelt. Ik voorkom eindeloze shop sessies en weet voor jou die leuke jas of goede jeans te vinden. Is alleen shoppen niet jouw ding? Wil je geen miskopen meer doen? En wil je met een lekker gevoel een shopmiddag afsluiten? Dan is dit pakket bedoeld voor jou.

Succesvol shoppen; zo doen we dat

Tijdens onze telefonische intake bespreken we samen jouw wensen en favoriete winkels. Ik maak aan de hand hiervan alvast een overzicht van items en een lijst met winkels. We spreken af in een stad naar keuze en kijken naar jouw wensenlijst, terwijl we ergens wat drinken.

Dan gaan we op pad. Doordat ik een selectie van winkels heb gemaakt is er overzicht en duidelijkheid. Tijdens het winkelen en passen geef ik je tips en tricks zodat jouw figuur het beste tot zijn recht komt. Ook geef ik je tips hoe je jouw nieuw aangeschafte items verder kunt combineren. 

Tijdens de basis personal shopping sessie kunnen we 3 tot 5 nieuwe items aanschaffen en geef ik je een aantal tips, zodat je voortaan ook zelf beter weet waar je op kunt letten. Ben je opzoek naar meer items of wil je een hele dag op pad, dan maak ik een op maat pakket voor je.

Mocht je ook een Personal Styling of Garderobe Check willen doen om jouw stijl te ontdekken of jouw garderobe op te schonen voordat wij gaan shoppen?  Kijk dan op de pagina’s Personal Styling of Garderobe Check. Boek je twee of meer pakketten tegelijk dan krijg je 10% korting over de totale boeking.

Dit pakket is ook bijzonder geliefd bij mannen!

Personal Shopping

Telefonische intake
Kennismaking
Shoppen
Online MyStyle pagina

Totale duur 4,5 uur
€275
Incl. btw en reiskosten tot 25 km
Excl. kleding aankopen

Overige pakketten

Personal Styling  ›

Garderobe Check  ›

Service op maat  ›

Wil je een afspraak maken, of meer weten over dit pakket?