Personal Styling

Op zoek naar jouw stijl vanuit een figuur- en kleuranalyse

Je wilt graag weten welke kleuren je mooi staan en tips over hoe je kleding kunt combineren. Misschien is je figuur veranderd en weet je niet meer wat je moet dragen om er op je best uit te zien. Samen zoeken we het uit. 

Met dit pakket word je weer blij van wat er in jouw kast hangt! Je ontdekt welke items je het beste kunt combineren en welke kleuren jou goed zullen staan. Geen twijfels meer over jouw garderobe. Wat overblijft is zelfvertrouwen. Dit pakket is bedoeld voor jou.

Shoppen in je eigen kledingkast

Via het intakeformulier en Pinterest moodboard krijg ik vooraf een overzicht van jouw wensen. We bespreken deze tijdens het persoonlijke gesprek bij jou thuis. Daarna bespreken we jouw figuur en analyseren we wat voor kleurtype je bent. Op basis hiervan krijg je een persoonlijk kleuradvies. 

Dan is het tijd voor actie! Met alle informatie in ons achterhoofd kijken we wat er in jouw kast hangt en stel ik nieuwe looks samen met de kleding die je al hebt. Mijn doel is om je positief te verrassen met nieuwe combinaties, waardoor je dezelfde dag nog plezier hebt van onze sessie. Eventueel kijken we ook naar items die we op kunnen bergen en/of weg kunnen doen (mits er ruimte is qua tijd). Ik maak foto’s van alle combinaties. Dit vind je later terug in je persoonlijke lookbook. 

In het lookbook zet ik extra tips en tricks zodat je deze altijd terug kunt lezen. Samen vullen we de shoppinglist in zodat je weet welke items een mooie aanvulling kunnen zijn op jouw garderobe. Binnen een week na onze afspraak ontvang je van mij de inloggegevens van jouw online MyStyle pagina met daarin de figuur- en kleuranalyse, het persoonlijke lookbook en jouw shoppinglist.

Mocht je ook samen met mij willen shoppen om jouw garderobe optimaal aan te vullen kijk dan op de pagina Personal Shopping. Kies je voor beide pakketten dan krijgt 10% korting over de totale boeking.

Personal Styling

Telefonische intake
Figuur- & kleuranalyse
Mix & match
Shopping list
Online MyStyle pagina

Totale duur 6 uur
€350
Incl. btw en reiskosten tot 25 km

Overige pakketten

Personal Shopping  ›

Garderobe Check  ›

Service op maat  ›

Wil je een afspraak maken, of meer weten over dit pakket?